ForumßoL | 2o10 | YetkinForumun En BoL Forumu!
Forumdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Üye Olduktan Sonra Mailinize Gelen Aktivasyon Linki ile Kulanıcı Adınızı Aktive Edebilirsiniz.

SayGılarımızLa...

Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Coolte25
Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Coolte26
Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Coolte27
Forumdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Üye Olduktan Sonra Mailinize Gelen Aktivasyon Linki ile Kulanıcı Adınızı Aktive Edebilirsiniz.

SayGılarımızLa...

Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Coolte25
Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Coolte26
Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Coolte27
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler

YazarMesaj
By_Hasan
Admin
Admin
By_Hasan

Başarı Puanı
Canlılık:
Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Imgleft125/125Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Emptybarbleue  (125/125)
Deneyim:
Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Imgleft127/127Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Emptybarbleue  (127/127)
Tecrübe:
Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Imgleft126/126Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Emptybarbleue  (126/126)

Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler Empty
MesajKonu: Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler   Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler EmptySalı 24 Mart 2009, 11:49 am

Herhangi bir bilgisayar parçası (donanım) yada tamamen bir bilgisayar (sistem) almayı düşünüyorsanız veya elinizdeki bir parçayla ilgili sorununuz, kafanızı kurcalayan sorular varsa bana sorabilir ve danışabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Örnek Sistem Önerisi (paradox88)

GIGABYTE - P31-ES3G Intel P31 DDR2 1066MHz 1333Fsb Anakart | 126TL
INTEL - Core2 Duo E7400 2.8 Ghz 64 Bit 3 Mb L2 Cache 45 Nm CPU | 263TL
MSI - 9500GT GDDR2 512MB 128BIT EKRAN KARTI | 133TL
MAXTOR - 160GB 8MB SATA2 7200RPM HARDDISK | 80TL
COOLER MASTER - ELITE RC-332 390W MidT ATX SİYAH KASA | 126TL
LG - 22X ± DOUBLE LAYER PATA DVD YAZICI SİYAH | 52TL
CORSAIR - 2 GB 667Mhz DDR2 PC2 5300 RAM | 45TL
SAMSUNG - 17" 793DF CRT DYNA-FLAT MONITOR | 137TL

Toplam: 962TL

Not: Bütçenizi ve kullanım amacınıza göre sistem önerileri yapılır.

Sistem ve Donanım Önerileri, Sorunları Hakkında Yardım Almak İsteyenler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Müzik Nota hakkinda Gurbetciye yardim
» Sistem ve İnternet Araçları Bölümünün Kuralları
» Kabız Kızımıza Yardım Et
» Client ve Sorunları
» Web Scriptleri, Ko Paneller ve Sorunları